Îndulcire naturală sau îndepărtarea părului cu zahăr

Combinați ingredientele într-o cratiță cu fundul gros și aprindeți focul

Astăzi, în secțiunea DIY vrem să vă spun despre îndulcire, modern numele tehnicii de ștergere de zahăr caramelizat, care datează de aproximativ 20 m centenarul, dar… înaintea erei noastre, adică aproape 4.000 de ani, este, de asemenea, cunoscut sub numele egiptean de îndepărtare a părului, este de a face карамельную o pastă, care este moale lacrimi de păr de la rădăcină la véz, ceea ce face un mic efect de exfoliere.

Gatiti-l la domiciliu este foarte usor si ieftin. Baza este apă de zahăr și suc de lămâie, deși el poate fi completat cu кукурузным amidon sau miere (desigur, în vremuri de Cleopatra, ei vor folosi miere în loc de zahăr, deoarece utilizarea sa este, după cum știm, a fost destul de târziu.)

Acest lucru poate duce la arsuri, dacă acesta nu este răcit în mod corespunzător înainte de a aplica

Materiale necesare:

Termometru pentru măsurarea temperaturii, în timp ce amestecul este încălzit) suplimentar

Benzi din bumbac sau hârtie de țesut ( de la 15 până la 20 cm lungime).

Bețe de lemn (tip asiatice manca bastoane) sau o spatulă.

Înainte de a începe:

Clătiți bine cu apă și săpun zona pentru a elimina, eliminându-se toate reziduurile de ulei, make-up, deodorant și murdărie.

Ingrediente: (două tipuri de prescripție medicală, selectați unul)

# 1: 2 cesti de zahar, 1/4 ceasca de suc de lămâie (proaspăt), 1/4 ceasca de apa.

# 2: 1 ceasca zahar, 1 ceasca de miere, sucul de la o jumătate de lămâie (proaspăt)

Baza este apă de zahăr și suc de lămâie, deși el poate fi completat

Instrucțiuni: Combinați ingredientele într-o cratiță cu fundul gros și aprindeți focul. De îndată ce începe să fiarbă, reduceți focul la minim. De multe ori ștergeți astfel încât să nu переполнялся, apoi gatiti la foc.  Se lasă să se răcească și se toarnă într-un borcan de sticlă. Continuați să se răcească la temperatura camerei. Fii atent! Acest lucru poate duce la arsuri, dacă acesta nu este răcit în mod corespunzător înainte de a aplica. Cum se aplica.

Re-aplicați câte ori este necesar

1.Suntem ușor freca amidon de porumb suprafața pielii, pentru epilare, acest lucru vă va ajuta să vă protejați pielea, asa ca pastele nu se vor lipi de tine atât de mult. (de ajutor în reducerea durerii).

 2.Folosind bastoane sau o spatulă, ne da un strat subțire în direcția de creștere a părului, și apoi acoperă-le cu fâșii sau de hârtie. Ștergeți cârpă de mai multe ori durabile (în direcția de creștere).

  1. Se lasă timp de aproximativ un minut, apoi trageți intens pielea și pe de altă dungă fiecărei benzi de rapid în direcția opusă de creștere a părului. Re-aplicați câte ori este necesar ( puteți перегреть pasta, dacă este prea rece).

Mai jos vă las cu un video de la blogger Мариэль vele, în care el ne învață cum să-l foloseasc: Sperăm că vă întrebam, și, dacă doriți să continue să se aventureze în lumea naturală, sala de mese, vă invităm să vă familiarizați cu nostru online și очными cursuri de BRICOLAJ cosmetica, precum și noastre de secțiunea de manuale gratuite.

Până la următoarea lecție Do it yourself!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*