Mersul pe jos sau jogging: ce este mai bine de exercitii?

Pentru a determina că alergatul este cel mai bun exercițiu, decât mersul pe jos sau mersul pe jos mai bine decât jogging, aceasta este o întrebare care a fost deschis de oamenii de stiinta de câțiva ani. Sau, cel puțin, așa a fost până acum: să meargă atât de bine și sănătos, cum ar fi alergatul.

Cercetarea a fost efectuată în termen de șase ani de la Laboratorul Național Lawrence Berkeley din california, Berkeley, California, a descoperit că alerga ajută pierde în greutate mai repede decât a merge, dar, de asemenea, că foto1ambele evenimente sunt sănătoși, pentru că nu depinde de intensitatea de exercițiu, dar, de asemenea, cât de multe calorii sunt arse în timpul acesta. Adică studiul se bazează, în principal, la distanță, și nu de timp.

Paul T. Williams, unul dintre oamenii de stiinta de la universitatea din California, la Berkeley, este de părere că „omul trebuie să treacă de aproximativ șapte kilometri într-un ritm accelerat, pentru a obține aceeași cantitate de exercițiu, decât pista de pe cinci kilometri. Este nevoie de două ori mai mult timp, aproximativ o oră și cincisprezece minute, în loc de 38 de minute”. Când se întâmplă acest lucru, reduce riscul de hipertensiune arterială, nivel ridicat de colesterol si diabet, aproape ca și pe reducerea riscului, care are pista.

De cercetare descrise în ” The New York Times, a fost despre univers în 15.237 oameni care merg și 33.215 oameni aleg pista ca o modalitate de a fi în formă. La momentul începerii studiului, fiecare participant a lăsat măgarul lui, greutatea, dimensiunea taliei, ce fel de dieta a purtat și ce parcurs a fost în fiecare săptămână, de alergare sau de mers pe jos.

Antrenament pentru a rămâne în formă, în termen de șapte minute

Cum să mănânce înainte și după efectuarea de exerciții

Nu puteți ignora faptul că produsele alimentare înainte și după activitatea fizică sunt cazurile de o importanță crucială pentru a îmbunătăți performanța.

15 Metode fizice de pregătire: căutare de exercitii ideal

Doriți să piardă în greutate? Pentru a găsi aceste strategii centru de fitness.

Rolul fundamental de stretching înainte și după antrenament

În timpul activităților sportive, de încălzire a mușchilor, de pre și de odihnă mai noua versiune poate ajuta pentru a evita un prejudiciu.

De vapori funcționează pe plajă.

Timpul a trecut, studiile au arătat că cei care au fugit au ținut mai bine de organism, decât cei ce umblau. Una dintre cauzele acestui efect este impactul ambele exerciții pe apetitul unei persoane, s-au dovedit într-un studiu efectuat la Universitatea din Wyoming.

Acest studiu a fost realizat în 19 femei și a constat în diferite tipuri de activități, în termen de două situații: în primul grup, el a fugit sau s-a dus în termen de o oră; în al doilea grup de vacanță timp de o oră. După fiecare activitate de voluntariat au avut la dispozitie un tabel cu alimente și le-a spus să mănânce tot ce vrei.

foto2_

La sfârșitul anului, în special pentru femeile care au mâncat cu 50 de calorii mai mult decât a fost ars pe jos, în timp ce ei au consumat cu 200 de calorii mai puțin decât au ars cu exercitii. Acest lucru se datorează faptului că, după antrenament, brokeri, au niveluri ridicate de hormon de conexiune peptida YY, se știe, pentru a suprima pofta de mâncare. La rândul său, care a mers nu a crescut nivelul acestui hormon, astfel încât pofta de mâncare a rămas.

În cele din urmă, cercetător Barkeley au descoperit că oamenii, care au fost difuzate pentru a reduce riscul de dezvoltare a hipertensiunii arteriale la 4,2%; colesterol ridicat la 4,3%, diabet zaharat-cu 12,1%; și coronariene probleme cu 4,5%. Oamenii care au mers, dimpotrivă, a scăzut riscul de a avea hipertensiune arterială 7,2%; niveluri ridicate de colesterol la șapte la sută; diabet zaharat cu 12,3%; coronariene și probleme de 9,3 la sută.

Adică, jogging și mersul pe jos sunt utile aproape la fel. Pista include, probabil, mai mult efort decât mersul pe jos, dar necesită mai puțin timp și pentru a merge mai accesibile, deși necesită un pic mai mult timp. Totul depinde de modul în care sunt posibilitățile noastre, timpuri și arome.

Ce să alegeți: jogging sau mersul pe jos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*