Sfaturi pentru a pierde greutate în timpul alergării

Pista de respirație, care vă permite să arde de grăsime mai repede și mai mult, dacă complementas, cu bune și o dieta sanatoasa pentru pierderea în greutate. Dacă vă place să alerge, acum 7 trucuri și sfaturi care vă vor foto3ajuta să obțineți mai mult de la acest exercițiu, și, astfel, pierde in greutate pret. Nu vă pierdeți!

La această altitudine, nimeni nu se poate îndoi de faptul că, în scopul de a pierde in greutate, este necesar un tratament complex, care în afară de a efectua o dieta; exercitiile fizice sunt foarte importante pentru creșterea consumului de calorii si pierderea in greutate.

Deși nu toate persoanele care suferă de excesul de greutate sau obezitatea pot alerga, aceste metode pot fi adaptate pentru a marșului, lent sau rapid. Ceea ce este important este că, trăgând în minte, aceste 7 sfaturi, puteți obține mai mult de la dvs. de oxigen.

Trucuri pentru a rula și de a pierde in greutate

Faceți acest lucru în aer liber: Când a alerga în aer liber, organismul cu oxigen, mai bine, puteți crește șansele de endorfine, admirând peisajele și de antrenament. Există oameni care sunt obosit de a rula în bandă și, în cele din urmă, lăsând, prin urmare, dacă aveți posibilitatea de a alege, de a face acest lucru în aer liber.

Pre-încălzit: mulți oameni fac greșeala de a ieși la schi a alerga sau de mers pe jos rapid, fie pe stradă sau pe banda de alergat. Este o eroare care poate duce la orice prejudiciu, de muschi sau oase. Să se întindă și pre-încălzi, de asemenea, o parte din antrenament. Dacă cineva va veni în minte de a pune în mișcare un car cu boi și merge la viteză maximă, fără a-l incalzi? Cel mai probabil, nu. De ce deci, ce să facă cu corpul?.

Se execută lent: pentru a arde o mulțime de grăsime nu trebuie să ruleze la viteză maximă. Dacă tu a alerga afară încet, timp de 40-50 de minute, de 2-3 ori pe săptămână tau țesutul adipos se va reduce.

Schimbă viteza sau ritmul-un truc, pentru a arde calorii diferit laintensidad exerciții, se poate ajunge pe jos în 5 minute, a alerga rapid și alte 5, mersul pe jos încă 5 minute. Astfel, corpul tau va arde mai multe calorii decat primeste de la arderea grasimilor.

foto4

În căutare de scări sau lomadas: dacă complementas dvs. de jogging, jogging sau mersul pe jos pe scări, mers pe jos sau în sus, corpul tau are nevoie de mai multă energie decât primește din tesutul adipos.

Ascultați corpului: este important ca înainte de a începe sau de orice exercițiu, are nevoie de acordul medicului. Întrebarea despre tot ce trebuie sa stii despre tufrecuencia cardiace, pulsații și așa mai departe Acest lucru va permite de a ști să asculte corpul și să știe când să se oprească. Nu intreba.

Ultima și, probabil, cel mai important, stabilitatea este foarte important că vei fi persistent. Dacă ai бегаешь mersul sau trotas numai atunci când frustrarás, pentru că nu se vede o reflectare a schimbărilor pe care le doriți. De obicei, acest lucru este cele mai frecvente cauze de eșec. Permanența nu primesc nici un fel de medicamente, diete sau taxe, se află în voi, și va trebui să-l scoate la lumină.

Ah, am uitat! Spune că nu ai timp, nu este o scuză pentru a nu face exerciții. Da, timpul este de a face!, așa că a pus piciorul pe drum, și de a pierde in greutate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*